Mediaproducties

Commercials

Art of Music produceert al jaren voor verschillende opdrachtgevers audio en videocommercials. Deze worden gebruikt voor landelijke, lokale en regionale radio en televisie. De commercials worden met u als klant doorgesproken en een script ontstaat dan snel. U kunt kiezen voor een template advertentie, een slide-show en voor een full-motion videocommercial met eigen audio. Klik hier voor de portfoliopagina...

Audiocommercials

Ook produceren wij audiocommercials voor u, geschikt voor uitzending. De commercials kunnen worden voorzien van een professionele voice-over, op maat geschreven muziek, geluidseffecten, een audiologo, etc. 
In onze compacte studio zijn de diverse disciplines in huis om bovenstaande voor u, tegen zeer aantrekkelijke tarieven, te leveren.

Promotiefilms

Wanneer u met uw bedrijf op een beurs een product wilt promoten of u zou graag een presentatie willen geven op een website, dan is een promotiefilm een uitkomst. Art of Music kan deze voor u realiseren. 
Een videoproductie geheel in eigen huisstijl. Grafische bestanden kunnen verwerkt worden in de montage.
Het geheel wordt voorzien van een speciaal voor de productie gecomponeerd muziekdecor en een professionele voice-over uit onze stemmenbank. Klik hier voor de portfoliopagina...

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt of een passende offerte.