Muziekproducties

Opnamestudio

Ben jij zanger of zangeres, bespeel jij een instrument of zit je in een groep en wil je graag een demo of eigen nummer opnemen, ben je bij Art of Music van harte welkom. In onze compacte studio heb je de mogelijkheid om in ontspannen sfeer een leuke muziekproductie op te nemen. Velen zijn al voorgegaan van cabaretgezelschap, zangers, zangeressen, gitaristen, toetsenisten, koortjes, accordeonvereniging in al even zovele muziekstijlen. Van idyllische luisterliedjes, jazzy gitaarmuziek, Johnny Cash songs tot smartlappen en carnavalsmuziek.

Laat je informeren over de mogelijkheden, en de aantrekkelijke tarieven.

Muziek & Theater

Menno Beijer is met Art of Music inzetbaar voor vele vormen van muziekproducties, één daarvan is een complete muziekproductie voor theater. Naast het schrijven, arrangeren en opname van de liedjes kunnen we bij de uitvoering in theater zorgen voor de live muziekverzorging. In het verleden hebben wij al verschillende projecten verzorgd waaronder een tweetal Rock-opera’s een jeugd-musical, en een viertal zogeheten Musivue’s.  Dit zijn kruisingen tussen een musical en een revue.

Open Ton

Een voor Zwolle uniek initiatief is van start gegaan in De Nieuwe Bierton. Het heet Open Ton en is een idee van Menno Beijer (Art of Music), Theo Bakker (De Nieuwe Bierton) en Henk Twerda en John Kuyer (Next Text).
Het geeft mensen een open podium om hun act te laten zien, alles mag.
Men krijgt er tien minuten voor.
Rondom de acts speelt de band Hard & Heady, bestaande een aantal jonge getalenteerde muzikale studenten van Deltion College, onder leiding van Menno Beijer.
Binnenkort meer informatie over het tweede seizoen.
Kijk ook op de facebookpagina van Open Ton.