Muziekproducties

Opnamestudio

Ben jij zanger of zangeres, bespeel jij een instrument of zit je in een groep en wil je graag een demo of eigen nummer opnemen, ben je bij Art of Music van harte welkom. In onze compacte studio heb je de mogelijkheid om in ontspannen sfeer een leuke muziekproductie op te nemen. Velen zijn al voorgegaan van cabaretgezelschap, zangers, zangeressen, gitaristen, toetsenisten, koortjes, in al even zovele muziekstijlen. Van idyllische luisterliedjes, jazzy gitaarmuziek tot frisse country, klassiek en popnummers.
Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden, en de aantrekkelijke tarieven.

Theater en Muziek

Menno Beijer is met Art of Music inzetbaar voor vele vormen van muziekproducties, één daarvan is een complete muziekproductie voor theater. Naast het schrijven, arrangeren en opname van de liedjes kunnen we bij de uitvoering in theater zorgen voor de live muziekverzorging. In het verleden hebben wij al verschillende projecten verzorgd waaronder een tweetal Rock-opera’s een jeugd-musical, en een viertal zogeheten Musivue’s.  Dit zijn kruisingen tussen een musical en een revue.

In mei 2018 hebben we een complete theatershow met de titel Beleef Muziek georganiseerd voor Oostendorp Muziek uit Wezep.
In de voorstelling 40 jaar toetsgeschiedenis als thema. Een voorstelling met medewerking van onder andere Jan Vayne, Cindy Oudshoorn, stationspianist Hans Jansen,
keyboardist Michel Voncken en Menno Beijer. De presentatie was in handen van Willem Gunneman.