Open Ton

Open Ton in Grand Café Public in Zwolle

De afgelopen twee seizoenen draaide Open Ton in De Nieuwe Bierton. Maar door ontwikkelingen daar verhuist de talentenshow naar Grand Café Public aan de Blijmarkt.

Daar hebben we dus al twee edities van mee mogen organiseren. Naast de bekende presentatoren zoals Janpiter Boudens, Jaap Hagedoorn traden er tal van acts op.

De Houseband met fraaie soul en funky nummers van o.a. Chris Stapleton en Marvin Gaye.
Daarna een mooi optreden van onze wethouder en oud Open Ton presentator René de Heer, recht uit het hart liedjes van Nederlandse bodem.

Na de pauze een miniconcert van de Nunspeetse formatie Basic Two. Muziek uit de zestig en zeventiger jaren, gespeeld door 3 doorgewinterde muzikale vrienden. 
En na dit de afsluitende act van Jaap Hagedoorn de presentator van de avond. Hij bracht op onnavolgbare wijze het nummer Ketelbinkie.

De volgende Open Ton is op 22 februari a.s. Dan ook weer een gevarieerd programma gepresenteerd door Peter Vader.

Open Ton is een concept van Menno Beijer (Art of Music) en Henk Twerda en John Kuyer (Next Text).
Die twee seizoenen in De Nieuwe Bierton zijn heel succesvol geweest.

Open Ton geeft een podium aan allerlei talenten en dat hebben we ook gezien. Jong, oud, solo-optredens, instrumentaal, poëzie, stand-up comedian, bands, alles komt langs.
We werken wel met inschrijvingen vooraf, zodat we een mooi en divers programma kunnen samenstellen.
Alle versies van Open Ton werden gepresenteerd door bekende Zwollenaren, zoals de wethouders Nelleke Vedelaar en René de Heer en topondernemer Jacco Vonhof.

Een reactie plaatsen