Introductie

Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Menno Beijer. Het muzikale avontuur begon al op jonge leeftijd, met het bespelen van piano, Hammond, synthesizers en andere toetsinstrumenten. In de late jaren '70 begon ik mijn carrière in verschillende muziekwinkels als demonstrateur en adviseur. Ik heb ook demonstraties gegeven voor verschillende importeurs van toetsinstrumenten. Vanaf de jaren '80 dook ik de studio in. Als toetsenist droeg ik bij aan diverse opnamen. Mijn ervaring met verschillende muziekstijlen heeft me gevormd tot de muzikant die ik vandaag ben.

Improvistatie

Met deze uitgebreide kennis van verschillende muziekstijlen kan ik me als een kameleon aanpassen tijdens mijn optredens. Als bespeler van piano, synthesizer, melodica en andere toepassingen van toetsinstrumenten. Deze veelzijdigheid is mijn troef, waardoor ik op allerlei gelegenheden kan spelen. Van improvisatiecabaret met o.a. Willem Gunneman tot het voorzien van passende pianodecoraties op een receptie of event. Mijn passie ligt in het naadloos creëren van muzikale decors. Ik beschouw mijn werk als schilderen met muziek - een creatieve uiting waar ik het meest van geniet.

Art of Music

In 1999 heb ik Art of Music opgericht. Hier leg ik me toe op het creëren van muziekproducties. Mijn portfolio omvat onder andere medewerking aan twee rockopera's, een betoverende jeugdmusical, en maar liefst zes Muzivue's - een unieke fusie van musical en revue die het publiek keer op keer heeft verrast. Daarnaast heb ik aan talloze eenmalige projecten meegewerkt, elk met zijn eigen unieke verhaal en muzikale sfeer. Met Art of Music blijf ik streven naar nieuwe muzikale creaties en hoop ik het publiek te blijven verrassen en inspireren met mijn passie voor muziek.