Uitvaartmuziek

Een uitvaart is een indringende en aangrijpende gebeurtenis. Voor velen geldt dat ze het graag zo persoonlijk mogelijk willen maken. Art of Music kan daarbij uw partner zijn. Pianist Menno Beijer zorgt voor een passende ambiance tijdens de gehele uitvaartceremonie. Uiteraard afgestemd op de wensen van de overledene en/of de nabestaanden. Binnen het pianodecor kunnen voorkeurnummers /-melodieën worden ingepast, ook het begeleiden van sprekers kan van een muziekdecoratie worden voorzien. Altijd passend en respectvol.

Dierbare Toespraken

We bieden tevens de mogelijkheid om toespraken op video vast te leggen in onze studio. Met behulp van een green screen kunnen we elke gewenste sfeer en achtergrond creëren. Het is voor ons van groot belang dat de spreker zich ontspannen en op zijn gemak voelt. Voor degenen die nerveus zijn over het geven van een live toespraak, is dit een waardevol alternatief. Deze opnames zijn uniek en kunnen later van grote betekenis zijn voor familie en nabestaanden als een blijvende herinnering.

Passende teksten

Al meer dan 25 jaar werkt Art of Music samen met Next Text (tekstschrijvers/creative consultants), zo ook als het gaat om de tekstuele begeleiding van uitvaarten. John Kuyer van Next Text kan u op zorgvuldige wijze ondersteunen bij het schrijven van teksten voor toespraken. De input van betrokkenen is de basis van de toespraken.