Muziekverzorging

Pianist Menno Beijer staat klaar om zijn muzikale talenten in te zetten op verschillende settings. Of het nu gaat om het verzorgen van warme pianoloungemuziek op een intieme receptie of het leveren van passende pianodecoraties tijdens een uitvaart. Met zijn gevoelige spel en uitgebreide repertoire weet Menno Beijer op elke setting iets bijzonders te brengen, waarbij hij zijn publiek raakt en verbindt door middel van muziek.

Menno Beijer

Al vele jaren houdt Menno Beijer zich bezig met het componeren van muziek die op een bijzondere manier een rustgevend effect heeft. Zijn creaties fungeren als muzikale schilderijen, die de luisteraar meenemen op een kalmerende reis door geluid en emotie. Of het nu gaat om betoverende pianoklanken, dromerige melodieën op de melodion, of serene harmonieën op synthesizer, zijn muziek spreekt en biedt een moment van rust en reflectie in een vaak hectische wereld. Op diverse streamingplatformen zijn deze composities beschikbaar, klaar om ontdekt en beluisterd te worden.

Compacte Studio

Art of Music is gevestigd in een compacte maar krachtige studio, waar de kunst van muziek tot leven komt. Met jarenlange ervaring in de muziekindustrie hebben wij een diepgaande kennis opgebouwd over synthesizers, hardware en software. Deze expertise stelt ons in staat om een scala aan geluiden te creëren en te manipuleren, en om muzikale visies tot werkelijkheid te brengen. Of het nu gaat om het produceren van meeslepende soundtracks, het componeren van pakkende melodieën of het creëren van unieke geluidseffecten, de compacte studio van Art of Music is de ideale omgeving waar creativiteit tot bloei komt.

Mediaverzorging

Bij Art of Music wordt de kracht van muziek en beeld gecombineerd om een complete productie te creëren. Met een laagdrempelige aanpak biedt de studio de mogelijkheid om deze twee essentiële elementen naadloos te integreren. De studio is uitgerust met een GreenScreen en voldoende camera's, waardoor het vastleggen van zowel beeld als geluid een moeiteloze en professionele ervaring is. Of het nu gaat om het presenteren van een product of het produceren van videoclips voor bijvoorbeeld een musical of het verzorgen van een live-stream, Art of Music zorgt voor een hoogwaardige productie.